Skoči na glavno vsebino
V sredo, 15. 5. 2024, je na OŠ Milke Šobar – Nataše potekal že tradicionalni bralni maraton, v katerem je sodelovala cela šola.
Po malici nas je obiskala mladinska pisateljica, bibliotekarka, učiteljica, kulturologinja in novinarka gospa Mojiceja Bonte, učenci pa so prvi dve uri prebirali njene zgodbe, jo spoznavali skozi besede, se preizkusili v izpolnjevanju rebusa in ankete. Na začetku jo je s šolsko himno prijazno pozdravil naš pevski zbor, kasneje pa je zapela še učenka Roberta. Pisateljica nas je presenetila s svojo pozitivnostjo, pripravila resnično dober program, v katerega smo bili vključeni učenci in učitelji. Nekateri učenci so se preizkusili v kvizu in prejeli knjižne nagrade, nagrado pa je prejelo tudi nekaj učencev, ki so bili v komisiji. Naključno izbranim je gospa Mojiceja podelila še štiri plišaste zajčke.  
Ob zaključku programa sta gospa Mojiceja in naša knjižničarka učencem podelili priznanja za končano bralno značko, na koncu pa so učenci pisateljici postavili še nekaj vprašanj in se slikali z njo.  
Čestitke vsem našim bralcem ter velika hvala gospe Mojiceji Bonte za obisk in podarjene knjige.

Related Images:

Dostopnost