Skoči na glavno vsebino
Iz torka na sredo se je na OŠ Milke Šobar – Nataše odvijala Noč knjige. Odigrali smo dva nagradna kviza, prebrali knjigo hrvaške pisateljice Ive Bezinović-Haydon z naslovom Moja babica ne ve, kdo sem ter se pogovorili o sami zgodbi in naših starih starših. Poslušali smo hrvaško pesem Moja baka, ki se jo bomo tudi naučili. V času joge smo se umirili in razgibali. Po slastni večerji smo šli še na lov za zakladom in tako pridobili nagrado za cel razred. Utrujeni od dogodivščin smo si pogledali slovenski mladinski film Gajin svet in se odpeljali v naš svet sanj.
 
Nekaj naših mnenj o Noči knjige …
»Zelo mi je bilo všeč. Vse, najbolj pa: kviz, iskanje zaklada, da smo prespali v šoli. Še si želim takih dnevov.« (Rok)
 
»Imeli smo lov na zaklad, pogledali smo si film, jedli sladkarije in šli na pico, na koncu pa spat. Bilo mi je zelo lepo.« (Anja)
 
»Všeč mi je bilo, da sem se z Anjo pogovarjala, ko je bilo vse tiho, ko smo šli na pico in ko smo iskali zaklad. Bilo mi je ful lepo.« (Kristina)
 
»Dogodek je bil res nekaj posebnega. Razveselilo me je navdušenje učencev in kako so pridno sodelovali in uživali. Vsekakor je to velika motivacija še za prihodnja leta.« (knjižničarka Tina)
 
»Čudovit dogodek z bogato vsebino. Največja vrednost pa je v tkanju povezanosti in prijateljstva med učenci ter učenci in učitelji.« (učiteljica Romana)

Related Images:

Dostopnost