Skoči na glavno vsebino

Včeraj, 21. 3. 2024, smo v KC Semič obeležili 50 let delovanja šole z nepozabno prireditvijo, ki je združila srca nas in naših učencev. Veseli smo, da smo imeli priložnost pokazati široko paleto talentov in ustvarjalnosti naših učencev, s katerimi smo ponosno skupaj stali na odru. V 50 letih delovanja so se namreč stkale in krepile vezi med zaposlenimi, ki so to šolo z zanosom in predanostjo ustvarjali v prostor, kjer vsak učenec živi svoj polni potencial. In trdne vezi med zaposlenimi je moč čutiti še danes. Točno te vezi so postale neprecenljiva vrednota naše šole, s katero želimo obogatiti vsakdan naših učencev in jim privzgojiti spoštovanje drugačnosti, sodelovanje in strpnost.

Organizacijo naše prireditve je sofinancirala Občina Semič, za kar smo jim iskreno hvaležni. Iz srca se zahvaljujemo našim sponzorjem in vsem dobrim ljudem, ki so posamezno namenili šoli svojo donacijo.

Ponosni smo na našo šolo, na dosežke in na skupno potovanje, ki še naprej piše zgodovino. Hvala vsem, ki ste bili del te čudovite obletnice in ste jo s svojo prisotnostjo naredili tako posebno.

Vabimo vas k ogledu predstavitvenega videa naše šole To smo mi.

Related Images:

Dostopnost