Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 18. 1. 2024, so OŠ Milke Šobar – Nataše obiskali vsem znani in priljubljeni kuharji iz oddaje Večerja za 5 na deželi, ki smo jo lahko spremljali jeseni na Planet TV. Sonja Škof, Polona Rahmanović, Marko Jurman, Mojca Kramarič in Nika Lovrin so se na koncu tekmovalnega tedna odločili, da bodo podarjeno nagrado, ki jo je podvojil še Planet TV, podarili naši šoli. Učenci so se zato zelo potrudili in jim pripravili pester program, kjer ni manjkalo petja, igranja na glasbila, recitacij, na koncu pa so jim predali še skrivni recept za hvaležnost. Kot da presenečenj še ni bilo dovolj, nas je na koncu še navdušila gospa Mojca s torto velikanko v obliki breze.

V imenu celotne šolske skupnosti jim izražamo iskreno in toplo zahvalo za njihov prispevek naši šoli. Njihova donacija bo imela neprecenljiv vpliv na izvajanje naših aktivnosti – denar bomo namreč v celoti porabili za izlet na morje. Tega se vsi skupaj izredno veselimo, saj vemo, da bo ta obisk morja za marsikoga prvi.

Mojca: Bilo je prisrčno, iskreno in čudovito.
 
Polona: Otrokom moramo biti zgled a se hkrati od njih učiti, so neverjetni učitelji življenja. Počaščena sem, da sem bila del tako lepega in prisrčnega dogodka.
 
Sonja: Ko veš, da si naredil več kot pravilno, ti srce zaigra.  Zadovoljstvo in občutki, sežejo globoko v srce, pravilno smo se odločili.
 
Nika: “Sreča se razmnožuje ko jo delimo z drugimi.” Včeraj sem bila skupaj z mojimi prijateljicami in prijateljem priča deljene sreče. Hvaležna  za to izkušnjo.

Related Images:

Dostopnost