Skoči na glavno vsebino
Ko se šolske klopi v novem šolskem letu ravno dobro zgrejejo, je čas, da OŠ Milke Šobar – Nataše organizira tradicionalno prvenstvo v badmintonu. Letos, že 12. zapored! Potekalo je na državni ravni, vzporedno pa še na ravni šole. Tako smo vključili več učencev in jim dali priložnost, da izkusijo vročico tekmovanja ter občutek borbenosti. 
 
Letos so se tekmovanja udeležili učenci CUEV Strunjan, OŠ Dragotina Ketteja Novo mesto, Center Janeza Levca — OE Dečkova, OŠ Laško, OŠPP Brežice, CVIU Velenje in SC Planina, proti katerim so se borili Žan V. J., Rok P. in Peter B., ki so zastopali našo šolo. 
 
Ekipno so se na prva tri mesta razvrstili:
 
1. mesto CUEV Strunjan,
2. mesto OŠ Milke Šobar — Nataše Črnomelj,
3. mesto OŠ Dragotina Ketteja Novo mesto.
 
Posamično so najboljša tri mesta zasedli:
 
1. mesto Davud Erdić (CUEV Strunjan),
2. mesto Adi Lelić (CUEV Strunjan),
3. mesto Žan Verbanec Jerman (OŠ Milke Šobar — Nataše). 
 
Vsako leto nam pokale in nagrade pomagajo razdeliti učenci prijateljskih šol, ki izkazujejo vrhunske športne rezultate na svojih področjih. Letos se za tovrstno pomoč zahvaljujemo vrhunskima hip hop plesalcema Maticu Štuklju in Dominiku Strusi, ki sta pred kratkim na svetovnem prvenstvu dosegla 5. mesto!
 
Letos je vzporedno potekal tudi pravi boj med učenci OŠ Milke Šobar — Nataše, ki so gledalce na tribunah še posebno spodbudili h glasnemu navijanju! 
 
 
Rezultati tekmovanja med dečki: 
 
1. mesto na šolskem tekmovanju je dosegel Žan Verbanec Jerman (8. b),
2. mesto je zasedel Rok Puhek (8. b),
3. mesto pa si je priboril Peter Burgar (8. a).
 
 
Rezultati tekmovanja med deklicami:
 
1. mesto pripada Doroteji Mavsar (8. a), 
2. mesto si je priborila Roberta Hudak (PPVI V),
3. mesto pa je zasedla Zoja Lucija Mikec (3. b).
 
Iskrene čestitke vsem tekmovalcem državnega in šolskega tekmovanja v badmintonu 2023/2024! Ponovno ste izkazali zdravo mero borbenosti in medsebojnega spoštovanja. 
 
Organizacijski odbor se zahvaljuje Občini Črnomelj, RK Črnomelj in SŠ Črnomelj, ki so nam omogočili kakovostno izvedbo tekmovanja.

Related Images:

Dostopnost