Skoči na glavno vsebino

Tudi letos smo na OŠ Milke Šobar – Nataše, v četrtek 10. novembra, organizirali državno prvenstvo v badmintonu za osnovne šole s prilagojenim programom. Učenci so pripravili kratek kulturni program, v. d. ravnatelja Matjaž Barič pa je vsem tekmovalcem namenil nekaj besed in tudi uradno odprl tekmovanje. 

Državnega prvenstva se je udeležilo 20 tekmovalcev iz OŠ Milke Šobar – Nataše, OŠ Dragotina Ketteja Novo mesto, CVIU Velenje, CUEV Strunjan, OŠ Brinje Grosuplje, OŠ Brežice. 
 
Rezultati:
 
1. Davud Erdić CUEV STRUNJAN
2. Niko Kadrievski CUEV STRUNJAN
3. Tadej Dular OŠ DRAGOTINA KETTEJA
 
Ekipno:
 
1. CUEV STRUNJAN
2. CVIU VELENJE
3. OŠ DRAGOTINA KETTEJA, Novo mesto
 
Za našo šolo so tekmovali Rok Puhek, ki je dosegel 8. mesto, Žan Verbanec Jerman, ki je dosegel 10. mesto in David Hudorovac na 14. mestu. 
 
Hkrati je potekalo tudi mednarodno tekmovanje, ki so se ga udeležile Centar za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar Varaždin, Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac, JU Zavod za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom i tjelesnom razvoju Tuzla in naša osnovna šola. 
 
Iz naše šole so na mednarodnem tekmovanju nastopili: Gaia Planinc na 3. mestu v kategoriji deklic, Peter Burgar, v kategoriji dečkov na 2. mestu, ter Anže Gjerek. Ekipno je bila naša šola na 2. mestu.
 
Nagrade je tekmovalcem podelila Loti Čufer, ki je bila bronasta na letošnjem svetovnem prvenstvu v ju-jitsuju v Abu Dhabiju.
 
Zahvaljujemo se našim donatorjem: Srednja šola Črnomelj, Občina Črnomelj, Krunoslav Bošnjak s. p., Esol d. o. o., Elektroinštalacija Sašo, Akuprom storitve d. o. o., Bar pri Pavliču, Janez Stopar, KUD Merak Črnomelj, Jadran Čičigoj s. p., Simon Debenjaku. Z njihovo pomočjo smo kakovostno in uspešno izvedli tekmovanje. 
 
Vsem tekmovalcem iskrene čestitke za osvojena mesta, vsem navijačem pa hvala za odlično ustvarjeno športno vzdušje.

Related Images:

Dostopnost