Skoči na glavno vsebino

Učenci OŠ Milke Šobar – Nataše so tudi letos dosegli zavidljive rezultate na likovnih natečajih. V prejšnjih dneh sta se dve učenki v spremstvu mentorice udeležili tudi vsaka svojega nagradnega izleta po Sloveniji.

 V petek, 13. 5. 2022, se je Anja Papa udeležila nagradnega izleta v Notranjski regijski park, ki ga je v okviru natečaja Evropa v šoli organizirala Zveza prijateljev mladine Slovenije.  Skupaj z ostalimi nagrajenci natečaja je ob vodenem ogledu spoznala Rakov Škocjan, slikovito kraško dolino, ki je nastala iz kraške jame z udiranjem in rušenjem stropa.

V torek, 18. 5. 2022, pa se je Viktorija Šimec udeležila zaključne prireditve državnega natečaja »Naravne in druge nesreče – Požarna varnost in prosti čas«, ki je potekala v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje na Igu. Ogledala si je zelo poučno in odlično odigrano lutkovno predstavo Pikec Ježek in Gasilko Jež, bila deležna svečane podelitve nagrad in si skupaj z ostalimi nagrajenci ogledala poligone izobraževalnega centra.

Najlepše se zahvaljujemo vsem organizatorjem prelepih nagradnih izletov.

Related Images:

Dostopnost