Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 21. 3. 2022, smo se učenci OŠ Milke Šobar – Nataše odpravili na Roglo. Tam je potekalo  državno prvenstvo v alpskem smučanju za osnovne šole s prilagojenim programom.

Našo šolo so zastopali Aleksej Brezar, Gabriel Hudak, Simon Škof, David Hudorovac, Žan Verbanec Jerman, Rok Puhek, Luka Vrščaj, Laren Joh, Gaia Planinc, Genta Aliti in Sabina Matkovič. Z 11 tekmovalci smo bili tudi najštevilčnejša šola na tekmovanju.

Učenci so tekmovanje in mini izlet na Roglo nestrpno pričakovali, saj so letos veliko trenirali na domačem smučišču Gače in bili v izvrstni formi. Treningi so se obrestovali in prav vsi tekmovalci so svoje nastope opravili z odliko. Najbolj so se izkazali Aleksej, Gaia in Genta, ki so stopili tudi na zmagovalni oder. Aleksej si je prismučal 3. mesto med fanti. Genta je osvojila 3. mesto med puncami, Gaia pa je postala državna podprvakinja.

Češnja na vrhu torte je bila razglasitev ekipnih rezultatov, na kateri so nas razglasili za državne prvake, za kar so zaslužni prav vsi tekmovalci. Bravo, naši smučarji!

Related Images:

Dostopnost