Skoči na glavno vsebino

V torek, 15. 6. 2021, smo se učenci, učitelji in zaposleni na OŠ Milke Šobar – Nataše poslovili od našega Nejca, ki letos končuje 9. razred.

Ob izdatni pomoči in podpori sošolcev iz 7. in 8. razreda smo pripravili nepozabno valeto. Na šolskem obračališču je potekal kratek kulturni program, v katerem smo opisali naše skupne trenutke na šoli. Govor sta imela tudi ravnatelj in razredničarka Tonja Planinc, ki sta letošnjemu valetniku podelila spričevalo, pohvalo, za nagrado pa je prejel nogometno žogo in torto. Kulturnemu programu so sledile igre za ključ, v katerih sta se pomerili ekipi 6. ter 7. in 8. razreda. Prav vsi člani ekip so se srčno borili in nazadnje je ključ odnesla ekipa Nejčevih sošolcev, ki so obljubili, da bodo za ključ lepo poskrbeli.

Ker pa so se učenci pošteno pregreli na junijskem soncu, smo za piko na i organizirali še vodne igre. Šolsko obračališče je tako tudi letos postalo mokro bojišče, na katerem ni manjkalo veselega smeha in vriskanja. Vsebina marsikaterega vedra vode je z največjim užitkom pristala na učiteljih, tako da smo bili na koncu mokri prav vsi.

Nejcu želimo vse dobro na njegovi nadaljnji poti in veliko uspeha v srednji šoli. Obenem pa ga pozivamo, da nas kdajpakdaj tudi obišče.

Related Images:

Dostopnost