Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Kot smo vas že obvestili bo na podlagi sklepa Vlade RS št. 18100-7/2020/2 in odredbe ministra za zdravje ter okrožnice MIZŠ zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja koronavirusa (COVID-19) naša šola zaprta od ponedeljka, 16. 3. 2020, do nadaljnjega.

Na šoli bomo izvajali izredno varstvo le za otroke staršev, ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu in to izkažejo s pisno izjavo delodajalca, da oba starša opravljata delo, ki je pomembno za delovanje družbe in države v izrednih razmerah. (zaposleni v zdravstvu, policiji, vojski, zaporih, komunalnih službah, živilskih trgovinah, lekarnah, domovih za ostarele, dežurni v šolah in vrtcih, redarstvih in službah civilne zaščite) in ne moreta zagotoviti varstva.

Izredno varstvo  prijavite do sobote, 14. 3. 2020, do 20.ure.

  • na elektronski naslov: matjaz.baric@guest.arnes.si
  • na telefonsko številko: 031 509 770

Varstvo se bo izvajalo na šoli. Starši ne vstopate v šolo, ampak pozvonite pri vhodu za goste in učenca oddate varuhinji ob vhodu. Učenci morajo biti obvezno zdravi.

Varstvo bo trajalo med 7.00 in 15.00.

Vse nadaljnje informacije dobite na spletni strani naše šole. Če imate kakršnokoli vprašanje, me kontaktirajte na zgoraj omenjeni elektronski naslov ali telefonsko številko.

Učenci naj se doma ne družijo z ostalimi otroki in naj ne bodo v stiku s starimi starši.

Učitelji so za naslednji teden pripravili učne delovne liste, ki jih najdete na šolski spletni strani: www.osmsn.si.

V kolikor ne morete natisniti učnih listov, pokličite na zgoraj omenjeno številko in vam jih bomo poslali po pošti.

 

V upanju na zdravje in dobro počutje vseh vas lepo pozdravljamo.

Matjaž Barič,

ravnatelj

Related Images:

Dostopnost