Skoči na glavno vsebino
Na torkovo popoldne, 5. marca 2024, smo na OŠ Milke Šobar – Nataše gostili prav poseben dogodek. Naš roditeljski sestanek je bil tokrat obarvan s pridihom kulinarike.
 
V goste smo povabili Anjo Fir, ki je nastopila v oddaji MasterChef. Anja je s svojo simpatičnostjo, znanjem in izjemnim občutkom za kuhanje poskrbela za nepozaben dogodek. Skupaj z nekaterimi našimi učenci je pripravila slastne miške, ki so bile prava paša za brbončice vseh prisotnih.
 
Spregovorila je tudi o izkušnji v oddaji MasterChef in potrpežljivo odgovarjala na naša vprašanja o sebi. Veseli smo, da se je Anja odzvala našemu vabilu in delila svoje izkušnje ter znanje z nami. Kuhanje in druženje z Anjo je bilo resnično v veselje tako staršem kot tudi otrokom, ki so sodelovali pri peki in se odlično znašli v kuhinji ob njeni spodbudi.  
 
Recept za miške, ki jih je Anja pripravila, je na voljo na spodnji povezavi, tako da lahko vsi, ki želite, poskusite ustvariti to slastno poslastico tudi doma: https://okusno.je/recept/jogurtove-miske.
 
Še enkrat se zahvaljujemo Anji Fir za njen obisk. Hvala tudi vsem staršem in otrokom, ki ste se udeležili dogodka in ga naredili tako posebnega.
 

Naj bo kuharska strast in veselje do skupnega ustvarjanja del naše šolske skupnosti tudi v prihodnje!

 

Related Images:

Dostopnost