Skoči na glavno vsebino

Danes obeležujemo Mednarodni dan strpnosti, ki nas spominja, da je to ključna vrednota, ki nas povezuje in krepi našo skupnost. Skozi dejavnosti smo spodbujali razumevanje in sprejemanje različnosti ter gradili trdne temelje za mirno sobivanje.

Naši učenci so sodelovali pri ustvarjanju plakatov na to temo, pri čemer so izrazili svoje misli in ideje o njenem pomenu v našem vsakdanjem življenju.

Socialna zgodba o opravljanju nas je spodbudila k razmišljanju o negativnih vplivih, ki jih opravljanje lahko ima na posameznika in skupnost. Skozi to izkušnjo smo gradili ozaveščenost o pomenu spoštovanja in strpnosti do drugačnosti.

Otroci so se tudi naučili, kako se soočati s konflikti na konstruktiven način. Veščine reševanja konfliktov, ki smo jih razvijali, bodo našim učencem v pomoč pri gradnji trdnih odnosov in pri oblikovanju prijaznega okolja.

Veseli smo, da smo lahko ustvarjali varno in spodbudno učno okolje ter spodbujali vrednote, ki bodo našim učencem pomagale postati odgovorni, strpni in sočutni posamezniki.

Skupaj gradimo mostove strpnosti!

Related Images:

Dostopnost