Skoči na glavno vsebino

Ravnatelj OŠ Milke Šobar – Nataše Matjaž Barič vsako leto izpolni svojo obljubo ob začetku šolskega leta. Vsako leto namreč odpelje na tradicionalni nagradni izlet učence, ki so se med šolskim letom najbolj izkazali s pozitivnim odnosom do šolskega dela, dosežki na tekmovanjih in nastopi na prireditvah. In tudi letos ni bilo nič drugače.

V torek, 21. 6. 2022, smo se učenci Sabina Matkovič, David Hudorovac, David Simonič, Domen Kotar, Gabrijel Stanić in Rok Mausar odpravili na izlet v neznano. Odpeljali smo se v Radence, kjer smo si v Kolpa Adventures izposodili raft. Pripravili smo se na vožnjo in se zapeljali po Kolpi. Bilo je čudovito, saj je bila Kolpa zelo topla in smo se večkrat ustavili in zaplavali. Za smeh in zabavo pa sta poskrbela ravnatelj in učitelj Nejc.

Ravnatelju smo obljubili, da se bomo tudi v naslednjem šolskem letu trudili in predstavljali šolo na nastopih in tekmovanjih in si tako prislužili nagradni izlet. To pa naj bo tudi motivacija za ostale, da se potrudijo po najboljših možnih močeh in se nam drugo leto tudi sami pridružijo na izletu.

Related Images:

Dostopnost