Skoči na glavno vsebino

V sredo, 15. 6. 2022, smo se na OŠ Milke Šobar – Nataše slavnostno poslovili od Tima in Simona, ki letos zaključujeta šolanje na naši šoli in se podajata v nove izzive.

Valeto, ki sta jo oblikovala skupaj s sošolci iz 8. razreda, so si ogledali tudi vsi učenci in učitelji.  Na šolskem obračališču smo tako prisluhnili spominom na vsa skupna leta, pevskim točkam, ganljiva govora pa sta imela tudi ravnatelj in razredničarka Tonja Planinc Pupič. Letošnja valetnika sta poleg spričeval in raznovstnih pohval prejela tudi vsak svoje darilo ter slavnostno torto. Priča smo bili tudi ostremu boju za ključ. Ekipo 7. razreda je za las premagala ekipa 8. razreda, ki so z velikim ponosom sprejeli ključ v varstvo do naslednjega leta.

Valeto smo zaključili s tradicionalnimi vodnimi igrami in tako oba valetnika »poškropili za srečo«, sami pa se tudi malce ohladili, saj nas je toplo junijsko sonce pošteno pregrelo.

Timu in Simonu želimo veliko sreče in uspeha na njunih nadaljnjih poteh in upamo, da se bosta nas in njunega šolanja tukaj še dolgo spominjala z nasmehom na obrazu. Srečno!

Related Images:

Dostopnost