Skoči na glavno vsebino
Ravnatelj OŠ Milke Šobar – Nataše Matjaž Barič je tudi letos izpolnil svojo vsakoletno obljubo in  učence, ki so se med šolskim letom najbolj izkazali s pozitivnim odnosom do šolskega dela, dosežki na tekmovanjih in nastopi na prireditvah odpeljal na tradicionalni nagradni izlet. Letošnje leto si je izlet zaslužilo kar 6 učencev. Letos so bili izleta deležni Tim Tudija, Gaia Planinc, Rok Puhek, Ana Hutar, Simon Škof in Rok Perko.
 
V torek, 22. 6. 2021, smo se tako odpravili na izlet v neznano. Najprej smo se ustavili na Sodevski steniod koder smo si ogledali Poljansko dolino in reko Kolpo. Nato smo se spustili v Radence, kjer smo si v Kolpa Adventures izposodili raft. Zapeljali smo se po reki Kolpi in ker je bila topla, smo vsi skočili vanjo in zaplavali. Za konec pa smo se preizkusili še v vožnji s supom. Bilo je čudovito.
 
Ravnatelju smo obljubili, da se bomo tudi v naslednjem šolskem letu trudili in predstavljali šolo na nastopih in tekmovanjih in si tako prislužili nagradni izlet. Zraven pa bomo motivirali tudi ostale, da se potrudijo po najboljših možnih močeh in se nam drugo leto tudi sami pridružijo na izletu.

Related Images:

Dostopnost