Skoči na glavno vsebino

V sredo, 16. 6. 2021, smo na OŠ Milke Šobar – Nataše izvedli zaključno ekskurzijo na Bled, ki nam jo je kot organizatorju festivala S-Factor podaril Zavod za kulturo Bled.

Dan na Bledu smo začeli zelo adrenalinsko, saj smo obiskali poletno sankališče Straža Bled. S sedežnico smo se povzpeli na bližnji hrib, s katerega smo imeli čudovit razgled na Blejsko jezero. Najpogumnejši so se v dolino spustili s sanmi, ostali pa so raje izbrali panoramsko pešpot. Našo pustolovščino smo nadaljevali  s sprehodom okoli jezera, napor pa nam je lajšal prijeten vetrič. Na cilju so nas pričakale pice, za posladek pa nas je Kavarna Park pogostila z originalnimi blejskimi kremnimi rezinami. 

Ko smo se okrepčali in osvežili (nekateri tudi v jezeru), nas je avtobus odpeljal še na Blejski grad, s katerega smo si ogledali jezero še z druge strani. Utrujeni in polni prečudovitih doživetij smo se vrnili domov z željo, da Bled obiščemo še kdaj.

Zahvaljujemo se Zavodu kulturo Bled, Infrasktrukturi Bled, Restavraciji & pizzeriji Camping Bled, Savi turizem – Kavarni Park in še posebej gospodu Boštjanu Ploštajnerju za zares nepozaben dan.

Related Images:

Dostopnost