Skoči na glavno vsebino
Ravnatelj OŠ Milke Šobar – Nataše Matjaž Barič je tudi letos izpolnil svojo obljubo, ki jo je dal učencem ob začetku šolskega leta. Vsako leto namreč odpelje na na tradicionalni nagradni izlet učence, ki so se med šolskim letom najbolj izkazali s pozitivnim odnosom do šolskega dela, dosežki na tekmovanjih in nastopi na prireditvah.
 
Letošnji najbolj pridni učenci smo se tako v torek, 23. 6. 2020, odpravili na izlet. Najprej smo se ustavili na Sodevski steniod koder smo si ogledali Poljansko dolino in reko Kolpo.  Nato smo se spustili v Radence, kjer smo si v Kolpa Adventures izposodili raft. Pripravili smo se na vožnjo in se zapeljali po Kolpi. Bilo je čudovito. Voda je bila še vedno nekoliko mrzla, a so najpogumnejši vseeno skočili vanjo in zaplavali. Za konec pa smo se preizkusili še v vožnji z električnimi kolesi.
 
Ravnatelju smo obljubili, da se bomo tudi v naslednjem šolskem letu trudili in predstavljali šolo na nastopih in tekmovanjih in si tako prislužili nagradni izlet. Zraven pa bomo motivirali tudi ostale, da se potrudijo po najboljših možnih močeh in se nam drugo leto tudi sami pridružijo na izletu.

Related Images:

Dostopnost